6.09.2017 г., 10:23 ч.

С дъх на живот 

  Поезия » Друга
444 0 0

Спри се, поеми си въздух и живей,

мисли лоши преодолей.

Отпусни се и загрей,

усмивка пъстра ти развей.

Терзанията пусти ти отвей и душата си повей.

страховете си пусни и в замяна се гмурни

в океана пълен с живот, в морето пълно със надежда.

© Дамла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??