Спри се, поеми си въздух и живей,
мисли лоши преодолей.
Отпусни се и загрей,
усмивка пъстра ти развей.
Терзанията пусти ти отвей и душата си повей.
страховете си пусни и в замяна се гмурни
в океана пълен с живот, в морето пълно със надежда.
© Дамла All rights reserved.