14.08.2008 г., 12:03 ч.

С дъх на орхидея 

  Поезия » Любовна
1550 0 27

 

Покълнах в теб и нежно се разтворих
с дъха на бяла орхидея,
в усмивката на утрото докоснах
лъчите. И започнах да копнея...

 

 Погалих те и в топлите ти устни
почувствах твоя аромат.
И тайнствената сила помежду ни.
И твоя свят във моя свят .

 

 Покълнах в теб и няма да увяхна,
ще разцъфтявам многократно,
ще се разлиствам млада във душата ти
и ще те любя ароматно...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??