Aug 14, 2008, 12:03 PM

С дъх на орхидея 

  Poetry » Love
1549 0 27

 

Покълнах в теб и нежно се разтворих
с дъха на бяла орхидея,
в усмивката на утрото докоснах
лъчите. И започнах да копнея...

 

 Погалих те и в топлите ти устни
почувствах твоя аромат.
И тайнствената сила помежду ни.
И твоя свят във моя свят .

 

 Покълнах в теб и няма да увяхна,
ще разцъфтявам многократно,
ще се разлиствам млада във душата ти
и ще те любя ароматно...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??