9.05.2018 г., 17:05 ч.

С едно докосване... 

  Поезия » Еротична
1135 1 1

Тръпките по гърба разбъркват
тъмнокарамелените кичури

в безброй отенъци на непокорното желание...
а върхът на езика пробягва

по долната чувствено пухкава устна...
докато попаднем в огнения водовъртеж

от гърлени стонове и усещания...
и Вселената тайнствено ни погълне...

до много късното ни завръщане
в топла сънена прегръдка...

                               © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1462 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??