Тръпките по гърба разбъркват
тъмнокарамелените кичури
в безброй отенъци на непокорното желание...
а върхът на езика пробягва
по долната чувствено пухкава устна...
докато попаднем в огнения водовъртеж
от гърлени стонове и усещания...
и Вселената тайнствено ни погълне...
до много късното ни завръщане
в топла сънена прегръдка...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
Поздрави.