4.08.2016 г., 23:26 ч.  

...с по капка сълза 

  Поезия » Друга
265 1 0

В лицето Ѝ жадно, морето бурно плиска вълни.
От веждите Ѝ хвърлят въдици рибарите
поглед да хванат. Вулгарни и нагли!!!
Под кожата Ѝ...пристан с яхти без сенки.

 

Сърдцето Ѝ оковано- тип “Честърфийлд“.
Черен негър в него с меден Саксофон,
чете приказки от Оскар Уайлд....
Всяко кабърче разкъсва кожата със стон.

 

Любовта ли?... свърши, изпих я.
Всяка вечер с по капка сълза.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??