25.01.2013 г., 10:50 ч.

С копринена душа 

  Поезия
658 0 2

Полита тихо с музика красива,

волна, усмихната, щастлива...

Душата - бяла, тиха, снежна,

ех, гореща... и пулсираща... и нежна...

 

Усетила мириса и на цветята,

галеща с любов сърцата...

Капки дъждовни... ах, тихо валят,

нежен и красив си ти, мой копринен свят!

 

01.07 часа - 25.01.2013 г.

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??