7.08.2007 г., 21:52 ч.

С ЛЯТОТО 

  Поезия
524 0 2



Безсилна съм пред тебе, лято.
И жаждата ме уморява.
Рой песни, птиче ято,
дъх на слънце и морава.
Престъпна съм със тебе, лято.
Забравих и закон, и притчи.
Прегръдка нощна, топла плява,
коне, очи-звездици.
Щастлива съм при тебе, лято.
Небрежните си дни обичам.
Вихрушка лятна, лятна слава
и лятна обич се наричам.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??