31.03.2007 г., 5:21 ч.

С Любов 

  Поезия
722 0 3
С Любов събуждам се сутрин,
от любов погален с перце
от две магнетични устни
и мило, любящо лице.

С Любов посрещам деня си,
облечен във пролетни щрихи,
с любов начертани случайно,
толкова обичани и толкова... тихи.

С Любов посрещам вечерта,
нарисувана на щурците от звука,
с любов пеещи във тишината,
поздрави шепнещи на звездата.
С любов слушам ги аз, защото имам звезда,
която с любов праща ми целувка в нощта.
С любов - малка капка в морето от чувства,
но любов, без която душата ми ще е пуста :)

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??