Лъжовно се живее в самота,
защото всяка връзка тя прекъсва
и носи болка, чувство за вина,
един от друг задълго ни откъсва!
Но смисълът на земния живот
понякога е в нашите раздели –
един към друг когато дирим брод,
да можем пак с любов да се намерим!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени