19.01.2008 г., 14:26 ч.

С любовта най-сладко се копнее 

  Поезия » Любовна
725 0 14
   

С криле на птица полетях

и с мислите на ангела копнея.

С пламъкът на огъня горях

и в нежните очи на любовта живея.

 

 

Целувките на спомена обрах

и с желанието се научих да обичам.

С най-страхотните творях

и единствено на теб в любов се вричам.

 

 

С времето едно разбрах -

с любовта най-сладко се копнее.

Добре, че рано го узнах

и щастието в мен сега живее.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??