22.01.2008 г., 18:17 ч.

С мен откриваш нови светове 

  Поезия » Любовна
807 0 37
Стоиш на предна линия - живот,
а бил си и на пропастта накрая.
В сърцето приюти ти моя свят -
на теб обречен и на ветровете, зная!


Ветрове беснеещи, със страх
сърцето са посипвали с пепел.
На крачка бил си и от лудостта-
на Любовта след гибелта обречен.


Със мен откриваш нови светове -
по-влюбени и още по-желани.
Един животът е и с него те зовем
да приемеш ласкавите му покани...


За да отпием със наслада радостта,
животът пясък е - изтича като дните ни.
И нека дланите в едно да съберем -
красотата за да уловим с очите си.

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??