4.11.2007 г., 23:26 ч.

С мен си ти, нали? 

  Поезия » Любовна
920 0 1

С мен си ти, нали?
И влюбено ме гледат
твоите очи.

Красива симфония е любовта,
но само с нашите слова.
Като цветната дъга
излязла след пороен дъжд,
се чустват нашите тела
родени от страстта!

С мен си ти, нали?
И знам, че вечно това,
това ще продължи.
Ти си моята сбъдната мечта
и с теб ще изживея
най-красивите и истински неща!

С мен си ти, нали?
Казват ми го слънчевите ни души.
Ти си моята звезда
и моя пътеводна светлина!

© Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??