22.10.2022 г., 9:18 ч.

С мене заговори 

  Поезия » Любовна
410 0 2

     

    С мене заговори

 

Ти нежно с мене заговори,

тъй близко бе до моето сърце.

В душата ми откри ти нови

загадъчни, прекрасни светове.

 

И мислите ни близки бяха,

целуваше ме с думите си ти.

Очите ти за мен блестяха

и очароваха ме със лъчи.

 

Вселената ли се отвори,

за да зарадва моя тъжен ден?

Или във сините простори

написа, че обичаш само мен.

 

Не знам, но оттогава вярвам

във чувствата красиви, в любовта.

И в тебе само я откривам

единствен мой, любими, във света!

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??