15.11.2009 г., 16:44 ч.

С надежда 

  Поезия
771 0 4

                                          Понякога е трудно да се справиш

                                         и тревожност обзема ти душата,

                                   но сякаш нещо помага ти да се изправиш,

                                  за да победиш със сетни сили пак тъгата.

                                          Живееш, молиш се и пак успяваш.

                                         Често намираш се на кръстопът,

                                     но някакси без да искаш продължаваш,

                                         по избрания от тебе труден път.

                                           Често никой теб не те разбира,

                                              всеки е със своите проблеми,

                                   но не виждат ли как сълзите ти прозират,

                                       през погледа отново пълен с дилеми.

                                             Надеждата умирала последна,

                                    когато прекърши се последната ти вяра.

                                     И дори този свят на болка ти отрежда,

                                                сили с които да се справиш.

                                             На дланта изписана съдбата,

                                            отвежда те до правия ти път.

                                             Повярваш ли и ти в чудесата,

                                               двата пътя ще се съберат!

                                           

© Брияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??