12.01.2006 г., 18:25 ч.

С най - тънката игла бродирах ... 

  Поезия
770 0 0
Аз не искам да живея без теб!
Не искам друга да превземе
сърцето ти, в него ще съм само аз!!!
Егоистка сам , нали?
Каквато искаш ме наричай,
но ти ще бъдеш само мои!
Какво искаш ?
Да захвърля всичко о нова,
което с години сам градила...
С най - тънката игла бродирах
спомените ни в сърцето ти,
а теб не те боля!!!
Дори щастие още чете се в очите,
макар времето да си лети.
Ще отречеш ли?
И ако някоя друга влезе в сърцето ти
дълго няма да се задържи...
Повярвай ми!
С най - тънката игла бродирам спомените ни
и тя не ще може да почувства спокойствие,
нито топлината, която аз сега усещам и като
птичка просто от неудобство ще
излети!!!

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??