3.09.2009 г., 15:23 ч.

S O S 

  Поезия » Любовна
766 0 4

Днес си повъобразявах
(бедна ми душа̀̀...) -
нещо лошо ако стане,
как ще те теша.
Но не бива. И отчаяна
доблест се прокрадва:
хубаво като ти бъде,
да ти се зарадвам.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??