Sep 3, 2009, 3:23 PM

S O S 

  Poetry » Love
878 0 4

Днес си повъобразявах
(бедна ми душа̀̀...) -
нещо лошо ако стане,
как ще те теша.
Но не бива. И отчаяна
доблест се прокрадва:
хубаво като ти бъде,
да ти се зарадвам.

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??