7.07.2010 г., 23:03 ч.

С очакване 

  Поезия » Любовна
414 0 0

В самотната вечер на перона безлюден

Чакаш болката да си замине,

Да дойде и твоят ред да се качиш на влака,

Да срещнеш любовта.

В самотната вечер някой прошепва любовно заклинание,

Надяваш се да си един от избраните,

Но ето, идва следващият влак,

Пропуска те, както и любовта

Горещи сълзи успокояват тъжното лице,

А красивите спомени спояват счупеното сърце.

В дъждовния ден чакаш топла прегръдка да получиш,

Нежна усмивка,

Да почувстваш полъха на любовта.

© Вероника Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??