2.10.2007 г., 23:01 ч.

С перо от гълъб 

  Поезия » Любовна
2296 0 35
                                     на Пламен
                      
Аз нямам кръв във вените си - имам огън,
пожарено избухвам - като в клада,
когато изненадващо звъниш - да мога
да чуя падащ смях на горски водопади.
Аз нямам чувства в тялото си - аз съм чувство,
в сърцето ми зазвънват хлопатари,
когато пращаш ми любов чрез миг изкуство -
плач на родопска гайда в Чепеларе.
Аз нямам музика в душата, но съм струна,
когато ми запееш... Ти си този,
когото днес със обич ще целуна.
(ухае в мен един букет от рози)

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??