8.01.2023 г., 13:20 ч.

С пространственост от вечност 

  Поезия » Любовна
544 1 2

Днес грейваш от небе и липсва пречка –

да бдиш от сто звездички с лъч в искри.

А спях зад лъч с пространственост от вечност

и с блеснал дух у свят любим се скрих.

 

Какво не бих отдал да съм над всичко,

какво не бих простил да съм до теб.

Днес грейна в най-вълшебните звездички,

а в мен роди перо и скрит поет.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??