25.01.2012 г., 14:22 ч.

С теб 

  Поезия
464 0 0

 

С теб

С теб се борих, понякога спорих,
не успявах да те разбирам,
уж обичах, но мразех те много,
щом на мъки пак ме обричаш.

Не се молих, прескачах забрани,
не се вслушвах в тъмни поличби,
ти ме скършваше, аз ти се кланях,
да издишвам и вдишвам опитвах.

Ще ме спъваш, ще падам, ще страдам,
ще боли от обич себична,
но, Животе, аз съм пристрастна,
щом съм жива, ще те обичам.

© Мирослава Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??