10.08.2016 г., 8:36 ч.

С теб да споделяме дните 

  Поезия » Любовна
561 1 5

 

 

 

 

Звезда ли изгря на небето,

китара ли свири в нощта,

аз чувам гласа на морето

и в мен се събужда мечта.

 

Да видя отново вълните

сред чайки и гларуси пак

с теб да споделяме дните

и звездите в нощния мрак.

 

 

 

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??