Aug 10, 2016, 8:36 AM

С теб да споделяме дните 

  Poetry » Love
560 1 5

 

 

 

 

Звезда ли изгря на небето,

китара ли свири в нощта,

аз чувам гласа на морето

и в мен се събужда мечта.

 

Да видя отново вълните

сред чайки и гларуси пак

с теб да споделяме дните

и звездите в нощния мрак.

 

 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??