8.02.2009 г., 21:05 ч.

С теб ще се разминем 

  Поезия » Любовна
1054 0 41

С теб ще се разминем. Няма нищо.

Може би така е по-добре...

Дълго спомените ще ме нищят

и преграждат пътя ми напред.

 

А навън ще стене зимен вятър,

слънчеви лъчи ще пращат студ.

Ще ме мъчи жажда непозната

да се слеем някъде отвъд...

 

Може би и там ще се разминем.

Исках с теб да съм сега и тук.

Питам се дали ще имам сили

да те срещна някой ден във друг...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??