15.12.2008 г., 8:50 ч.

С теб сме на различни брегове... 

  Поезия » Любовна
1421 1 54

С теб сме на различни брегове -

реката на живота ни дели.

Моста го отвяха ветрове...

Треперейки от студ, сме пак сами.

Странно - ти си там, а аз съм тук,

но крием в чувствата взаимен плам.

Търсим плахо брод един към друг...

 

Ти знаеш ли да плуваш? Аз - не знам...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??