22.10.2022 г., 14:57 ч.  

С теб умирах, бленувах и бдях 

  Поезия » Друга
261 2 3
С теб умирах, бленувах и бдях,
твоите демони борех без страх
някак искрено вярвах в живота
сетне вяра изгубих и спрях.
Покоси ме реалност до болка
с тихи стъпки прокраднах се аз
улових се за сламка с охота
изкачих се по стълба от прах.
После вдишах дълбоко на воля
осъзнах, че залостена бях
в своя обръч от страх и тревога
твърде дълго аз просто "живях".
Изнемогнала, бледа и слаба,
слънце стопли лицето от крах,
преоблечена, силна и нова
отначало на пътя стоях.
 

© Светла Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??