С теб всичко е красиво,
очите ми се заслепиха,
душата ми прогледна.
И животът е чудесен.
С теб всичко е красиво,
пътя по който вървя,
утрото, в което се събуждам,
нощта, в която заспивам.
И сънищата са реалност.
С теб всичко е красиво,
песента, която звучи по радиото,
филма прожектиран в небето,
И когато сме едно цяло…
С теб всичко е красиво,
светът е по – цветен с теб.
вятърът в косите ми,
сълзите в очите ми.
С теб всичко е красиво,
тази земя, това небе,
този дъжд, тези лъчи…
И дори мечтите, коите още
не са се сбъднали…
С теб всичко е красиво
всеки миг, всеки сезон,
всеки дъх, който поемам,
вечността няма да ни стигне,
но един ден е всичко…
© Лили Вълчева Всички права запазени