Feb 11, 2023, 8:54 AM

С теб всичко е красиво 

  Poetry » Love
617 0 0


С теб всичко е красиво,

очите ми се заслепиха,

душата ми прогледна.

И животът е чудесен.

С теб всичко е красиво,

пътя по който вървя,

утрото, в което се събуждам,

нощта, в която заспивам.

И сънищата са реалност.

С теб всичко е красиво,

песента, която звучи по радиото,

филма прожектиран в небето,

И когато сме едно цяло…

С теб всичко е красиво,

светът е по – цветен с теб.

вятърът в косите ми,

сълзите в очите ми.

С теб всичко е красиво,

тази земя, това небе,

този дъжд, тези лъчи…

И дори мечтите, коите още

не са се сбъднали…

С теб всичко е красиво

всеки миг, всеки сезон,

всеки дъх, който поемам,

вечността няма да ни стигне,

но един ден е всичко…

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??