30.04.2014 г., 21:06 ч.  

С тебе да живея всичко... 

  Поезия
340 0 4

Вече знаеш тайните дълбоко в мен,
споделяш ми, че казва ти ги малко птиче,
но почувствах, че за друга съм сега роден,
за истинско, прекрасното в съня момиче.

Как разпалва пламъка от стръкче тлен,
тъй ще види колко мога да я пак обичам,
щом попадам в нейния вълшебен плен
и смело до смъртта си във любов се вричам.

Даже чакам онзи безвъзвратен ден,
в който вярвам, че Създателя във нас се стича,
тя прощава ми, затуй че бях студен,
днес умирам с нея да живея всичко!











© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??