18.12.2022 г., 19:04 ч.

С топли чувства… 

  Поезия » Любовна
651 3 5

А тази нощ ще бъдем аз и ти

и просто ще се сгушим в тишината.

И твоите две хубави очи

ще вникнат в мен по пътя към душата.

 

И твоите тъй хубави ръце

ще галят двете мои жадни устни.

А сърцето ми ще бъде пак сърце

и цялото ще пламне с топли чувства.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??