10.04.2013 г., 13:08 ч.

С вкус на раздяла 

  Поезия » Любовна
810 0 8

 

С вкус на раздяла

 

 

 

Ръцете ти не топлят както някога

и устните ти толкова безвкусни са.

На пръсти се изниза снощи лятото,

събудих се под облаци намусени.

Изстина и кафето, а бисквитите

във въглен се превърнаха. Забравих ги.

Не ме поглеждай тъй и не – не питай ме.

Сгрешили сме. Вината е на двама ни.

Недей към мен се връща. Усмихни ми се.

Тя още е любов, макар и минала.

Но не е както някога, в годините.

И тя като кафето е изстинала...

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??