17.08.2007 г., 18:44 ч.

С всяка тишина 

  Поезия
585 0 7
Разказваш приказки добре във мрака,
рисуваш ми вълшебни светове със думи,
умееш да ме галиш като вятъра,
красиво се кълнеш,
но не е нужно!

Ще ти повярвам и на тишината
и на мълчанието сухо в пръстите,
на тежестта от болката в гърлата,
ще те прегърна и
не ще те пусна.

Не казвай колко много си ме искал...
и други казваха така,
не казвай колко истински обичаш ме,
доказвай ми го
с всяка тишина!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??