2.06.2020 г., 14:31 ч.

С вяра 

  Поезия
496 0 0

„С вяра товаря

се и ми олеква, и

сърцеотèква!“ —

 

отвòри в невярващи

вярващ сърца за Отца!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??