28.10.2016 г., 7:53 ч.

С вятър в сърцето.... 

  Поезия » Любовна
657 1 4

Аз съм вятъра бял сгушен в дървото
галя се в теб и прегръщам те
присядам в крайчеца на окото ти
изтичам отново и... връщам се....
Вия се в нежните пръсти
с повей се ровя в косата ти
докосвам нослето - намръщено
и... потъвам във тишината....
Ти вървиш, а сЪлзите парят
и в твоите мисли аз крача,
душата влюбено с мен разговаря,
докато... Сърцето ти плаче....
И с порива нов поемам със птиците,
изплъзвам се през ръцете ти,
сетне промъквам се през зениците
за да заспя... във сърцето ти!...
А навън?!...
Навън, настава.... безветрие!...

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??