29.07.2020 г., 7:35 ч.

Сам 

  Поезия » Друга
463 1 0

Сам съм, жестоко помилван.
Сам съм. Присъда търпя.
Сам ще остана във филма.
Сам по света ще вървя.

 

Сам на брега на мечтите,
аз ще потъвам далеч...
Сам ще посрещам зорите,
сам, но с красивата реч.

 

Сам ще преплувам живота.
Сам ще ридая в студа.
Сам ще засвиря по ноти.
Сам ще пътувам в нощта.

 

Сам ще сънувам искрите.
Сам и леда ще стопя.
Сам ще подам на звездите-

своята тиха душа...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??