11.10.2009 г., 17:13 ч.

Сама... 

  Поезия
633 0 3

Събуждам се, а теб те няма,

по дяволите, къде се дяна!

Сама кафето пак си пия,

иде ми да те пребия!!!

И колата ми си взел,

накъде ли си поел...

Сама разхождам се навън,

щеше ми се да е просто сън...

Вървя по улиците прашни,

ако те срещна, ще е страшно!!!

Прощавах ти какво ли не

през последните години,

а ти, с акъла на дете,

пак просто стана и замина...

 

© Сюзън Ст Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??