2.05.2010 г., 15:28 ч.

Сама 

  Поезия
532 0 1

Седя в стаята сама,

а от прозореца ме лъха

пролетна тъга...

Слънцето огрява улиците

през деня...

Нощем бухал пее и припомня

болката на момиче,

изгубено във вечността.

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • докосна ме този стих!
    много истински!
Предложения
: ??:??