4.05.2006 г., 18:52 ч.

Сама 

  Поезия
741 0 2

Сама в деня.

Сама в нощта.

Сама на цялата земя.

Така се чувствам

аз сега -

сама, без капка доброта...

Сама плача всеки ден,

а сърцето ми е в плен.

Ти плени го тъй отдавна.

И мъката ми става

все по-безкрайна...

Обичам те - разбери!

И въпреки, че ме боли...

Ще се боря за твоята любов...

любов, заради която

тъй дълго страдам

и все изправям се и падам

по пътеката на любовта,

за да стигна до нечий

сърца!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ДА, Дани...не е важно никога да не падаш,а да ставаш винаги,когато паднеш!Поздрав!
  • "и все изправям се и падам
    по пътеката на любовта,
    за да стигна до нечий
    сърца!"
    Не плачи !
    Усмивки от мен!
Предложения
: ??:??