28.06.2010 г., 12:37 ч.

Сама 

  Поезия
728 0 24



Тихо е.

Листец дори

от вятър не помръдва.

Всичко спи.

Само алената роза

ухание

сред мрака впръсква.

 

Тъмно е.

Луната

в облаче от спомени се свила,

а около ù

звезди унесено примигват

и в съня си

след блянове омайни тичат.

 

Спокойна,

тиха тъмнина,

с аромат на роза,

очакваща

завръщането ти.

 

 


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??