5.05.2020 г., 22:45 ч.

Сама 

  Поезия
514 0 0

Колко пъти се удрях в стената,

на парчета разбивах се даже до смърт.

Усещах изнемощяла душата,

а Бог към молитвите ми, толкова твърд.

 

Нокти във дланите впивах от болка,

във шепите събирах всички сълзи.

На мъката моя, бях доброволка

и пуснах до мене, смъртта да пълзи.

 

И падах! И ставах! Цялата посиняла,

но сама всеки път се изправях.

Със последна въздишка полуоживяла,

шепота на живота... долавях.

 

И във този момент Бог ми показа,

че лошото в добро се превръща.

И като вяра имам, той ми доказа,

че съдбата пак с любов, ме прегръща.

© Илиана Маринкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??