4.04.2006 г., 9:04 ч.

САМА И В СМЪРТТА 

  Поезия
787 0 8

Сама и в смъртта.
Сама,сама,отчаяна,
обидена,отхвърлена,
използвана, отречена-
САМА!!!

Изпитваща нужда
от малко топлина,
от една прегръдка,
от един отговор
или дори една усмива,
от късен разговор
в дъждовна нощ.

Имам нужда от малко смелост, 
малко смелост,
която да е вторият ми  шанс.

Защо прощаваш?
Защо помагаш?
Защо изискваш?
Защо предлагаш?

Сам не  вярваш,
а говориш,
сам го искаш,
но ще спориш.

Сам.
Сам в нощта , през деня,
сам в  живота и в смъртта.

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??