5.10.2018 г., 1:04 ч.

Сама история неща аз да кова 

  Поезия » Любовна, Друга
497 0 0

Толкова си близо,

а всъщност толкова далеч от мен.

Показваш близост,

загрижено си вперил ти очи в мен.

Поведението ти е неприсъщо.

Страх те е да не бъдеш наранен.

Затова вина аз имам също.

Но знай че няма сила по-могъща,

когато сърдито се намръщя,

да разтопи сърцето ми така,

както допира на твоята ръка

по сухите ми устни,

пропити от слова невръстни,

изречени в ярост и в тъга.

Самота не търся,

но пропива ме безжално на мига.

От гордост ти не би склонил глава,

но печал и двамата не търсим.

Сама история неща аз да кова. 

© Deya Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??