Сама край морето
Посрещам бриза – самотен,
отвял моята младост,
бягаш след мига сиротен.
Облива ме огромна радост.
Нощният бриз постелята гали
и звездите по-ярко блестят,
събужда чувствата заспали,
а те от силна любов крещят.
© Йонка Янкова Всички права запазени