15.05.2011 г., 1:28 ч.

Сама съм 

  Поезия
697 0 3

Сама съм... в стаята във къщата -

без малко щях да кажа "У дома"...

Но не е ДОМ това, в което

почувствах се съвсем сама....

Да... празно е...

Украси, мебели и вещи-

без живец... студена красота

и аз сред тях - като мъртвец...

На стола ли да проговоря,

или на чашата да кажа с нежен глас

"Обичам те, прекрасна моя..." -

все думи, дето искам да ги чуя аз...

Какво безумие и тиха лудост,

във къщи хората вървят край мен,

а аз съм някъде сама и споря...

На разума... или на чувствата си

съм във плен...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??