7.07.2020 г., 9:30 ч.

Самата истина 

  Поезия » Друга
511 0 2

Аз казах, че умирам,

но не повече от теб!

Ти каза, че съм полудяла,

но не повече от теб!

Лошото поведение,

лошите думи,

всичко което съм сега,

е твое творение.

А исках само да ти кажа

на тръгване,

че красотата не е 

в силиконовите устни,

нито в разтворените крака!

Красотата е нещо вътрешно,

но ти така и не го разбра!

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??