26.07.2018 г., 20:13 ч.

Само днес ме обичай 

  Поезия » Любовна
424 1 1

Аз тъй дълго за тебе мечтах.

Ти си в мене – загнезден в сърцето ми!

Дълго време неуверено вървях.

И крачих сама по пътища нелеки.

 

А днес. О, Господи, днес!

Днес светът е прекрасен до болка!

Днес моите слова имат адрес.

Днес е обич за обич!

 

Днес имам най-светлите сутрини.

И най-щастливите вечери имам!

Днес живея. Не искам да мисля за утре.

Само днес, любов.

Само днес ме обичай!

 

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??