10.10.2009 г., 11:06 ч.

Само една нощ 

  Поезия » Любовна
647 1 0

Само една нощ
желая да те срещна,
в очите ти да се взирам,
устните ти в думи да следя,
чрез усмивката ти да се извися,
в звездите да се понеса.

Само една нощ
бленувам в прегръдката ти
да се унеса и сладко да заспя -
в аромата ти да потъна,
кожата ми да настръхва.

Само една нощ
искам да повярвам,
че възможен си,
реален, земен, неповторим,
ръцете си да хванем здраво
и тази нощ да бъде нашето начало.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??