12.11.2005 г., 20:35 ч.

Само ме познай... 

  Поезия
873 0 1
Ще те чакам всяко утро
на брега на морето от сълзи,
ще те чакам там смълчана
потънала в мечти.
Вълните бурни ме заливат...
усещам хладнина
на капките солени,
стичащи се бавно по лицето,
по лицето без гримаса...
Вятър бурен капките отвява
към теб отлитат те.
Дано пристигнат те на време,
дано ме ти познаеш,
че в капките съм аз,
сляла болка и любов,
радост и тъга...
Познай мен в тях...
Усети ме, че съм там,
при теб...
Не ще те оставя сам...
Само ме познай!...

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е хубаво и в същото време много тъжно, определено ми харесва!
Предложения
: ??:??